Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків'янка стала чемпіонкою світу з фрідайвінгу

Фото: Катерина Садурська / Facebook
Катерина Садурська здобула "золото" у Греції.

Спортсменка третій рік поспіль стала чемпіонкою, крім того, поставила національний рекорд.

Харків'янка Катерина Садурська посіла перше місце у чемпіонаті світу з фрідайвінгу CMAS, який проходить у Греції із 2 жовтня. Спортсменка виступила у дисципліні FIM (вільне занурення). Їй удалося зануритися на глибину 95 метрів. Друге і третє місце посіли спортсменки із США Енчанте Галлардо і Талія Давідофф відповідно. Крім того, Садурській удалося встановити рекорд України.

"Ще в одній дисципліни CWT (постійна вага з моноластом) Катерина посіла четверте місце та встановила рекорд України — 103 м. Попереду боротьба за медалі ще в двох дисциплінах", — розповіли в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації.

Садурська прокоментувала свою перемогу на чемпіонаті. У своєму Facebook спортсменка повідомила, що на тренуванні не пробувала занурюватися на таку глибину.

"Трохи дивно усвідомлювати, що я стала чемпіоном в цій дисципліні 3-й рік поспіль. І так само як і всі свої попередні перемоги,  я присвячую цю Україні, нашим захисникам і всім, хто бореться за нашу свободу. Я дуже задоволена своїм сьогоднішнім зануренням, хоча оголосила консервативну глибину, тому що я не пробувала цю змагальну установку на тренуваннях, тому не знала, чого від цього чекати", — розповіла Садурська.

Зазначимо, чемпіонат із фрідайвінгу триватиме до 13 жовтня.

з
Фото: ХОВА

Як писав KHARKIV Today, у серпні 2024 року Катерина Садурська поставила національний рекорд на чемпіонаті світу з фрідайвінгу у Гондурасі. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.