Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харківські Соколи" просять підтримки вболівальників

Фото: Facebook/"Харьковские соколы"
Баскетбольний клуб залишили легіонери, але гра пройде за розкладом.

Команда обіцяє боротися у кожному матчі.

Баскетбольний клуб "Харківські Соколи" чекає на жителів і гостей міста на матчі з "Прометеєм" (селище Слобожанське Дніпропетровської області) у середу, 16 лютого. Про це повідомили на сторінці команди у Facebook.

"Незважаючи на чутки про перенесення гри, ми офіційно повідомляємо, матч проти БК "Прометей" відбудеться за розкладом. Саме зараз команді найбільше потрібна ваша підтримка. Тому що у найважчий момент ми повинні бути разом. Стати однією стіною і рухатися далі. Не дивлячись на всі проблеми і негаразди, ми обіцяємо вам, що команда боротиметься у кожному матчі. Неважливо, хто на полі, важливо, що ми — соколи", — заявили баскетболісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські фігуристи завершили свій найкращий виступ на Олімпіаді

Нагадаємо, четверо гравці "Харківських Соколів" скористалися рекомендацією посольства США, яке порадило американцям залишити територію України через загрозу вторгнення. У середині сезону команда змушена шукати заміну на трансферному ринку.

Як писав KHARKIV Today, о 19:00 16 лютого "Харківські Соколи"змагатимуться з "Прометеєм"" у рамках української баскетбольної Суперліги. Матч пройде у Палаці спорту "Локомотив" (вулиця Велика Панасівська, 90).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.