Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харків хоче приймати Суперкубок УЄФА-2025

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Ігор Терехов вважає, що місто готове до проведення матчу найвищого рівня.

Координатором з підготовки Харкова до Суперкубку УЄФА-2025 просять зробити бізнесмена Олександра Ярославського.

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов направив президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку пропозицію включити Харків у список міст-кандидатів на проведення матчу за Суперкубок УЄФА - 2025 року на стадіоні "Металіст". Про це повідомили у Харківській міськраді.

За словами Ігоря Терехова, у Харкові є розвинена інфраструктура, необхідна для проведення заходів такого високого рівня: сучасний стадіон, міжнародний аеропорт, готельний фонд, футбольні тренувальні бази, місця для відпочинку гостей міста та інше.

"З часів Євро-2012 на стадіоні "Металіст" було проведено понад 20 матчів Ліги Європи і Ліги чемпіонів з бездоганними оцінками від експертів УЄФА. Без сумніву, Харків готовий до проведення матчу найвищого рівня", — підкреслив Ігор Терехов.

Секретар Харківської міськради нагадав, збірна України з футболу — постійний резидент стадіону "Металіст" і тренувальні збори перед Євро-2020 провела у Харкові. Команда вперше вийшла у чвертьфінал.

Ігор Терехов звернувся з проханням визначити координатором з підготовки Харкова до Суперкубку УЄФА-2025 президента групи DCH Олександра Ярославського.

Нагадаємо, 10 червня депутати Харківської облради передали стадіон "Металіст" у власність міста. Міськрада має прийняти це майно.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.