Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Футбольний клуб з Харкова зіграв унічию

Фото: "Металіст 1925"
Матч сьомого туру Української премʼєр-ліги почали з запізненням.

"Металіст 1925" та "Львова" забили по два голи. 

15 жовтня матч 7-го туру Української прем'єр-ліги харківському "Металісту 1925" та "Львову" на дала розпочати вчасно повітряна тривога. Коли футболісти вийшли з укриття, то обмінялися голами. Спочатку забив пенальті Мартинюк з "Металіста 1925", потім зрівняв рахунок Бугай зі "Львова". Іще один гол у першому таймі забив гравець харківської команди Русин. 

Другий тайм активніше розпочали гравці "Львова", які не хотіли програти. Капітан "Львова" Бусько робив прострільну передачу і Безуглий із "Металіста 1925" ударом головою спрямував м’яч у власні ворота.

"Я ще до гри казав гравцям, коли ми готувались до матчу, що "Львів" дуже організована команда, з характером і бійцівськими якостями. Ми попереджали своїх футболістів, що буде саме так. Ми зіграли сьогодні за двома схемами, перший тайм нам вдався, двічі забили та створювали моменти, контролювали хід гри. Коли повели в рахунку, ми трансформували тактичну схему та перейшли на гру у три центральних захисники. Намагались зіграти на результат, але пропустили необов'язковий гол і ще суперник мав моменти. Мене непокоїть, що ми програємо велику кількість єдиноборств, з таким браком, який був сьогодні, важко розраховувати на які-небудь серйозні завдання. Перший тайм нам у залік, а ось по другому будемо розбиратися", — прокоментував результат матчу головний тренер "Металіста 1925" Валерій Кривенцов. 

Нагадаємо, цього тижня перенесли матч між "Олександрією" та "Металістом 1925". Гравці харківського футбольного клубу перебували в укриттях, коли мали їхати на гру.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.