Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Еліна Світоліна перемогла австралійку і вийшла до третього кола Олімпіади у Токіо

Фото: БТУ
Українська спортсменка обіграла австралійку.

У третьому колі Еліна Світоліна зіграє з Марією Саккарі з Греції.

26 липня вихованка харківської школи тенісу Еліна Світоліна обіграла спортсменку з Австралії Айлу Томлянович і вийшла до третього кола олімпійського турніру в Токіо. Рахунок гри склав 4-6, 6-6, 6-4. Про це повідомили на порталі "Великий теніс України".

Гра тривала 2 години і 20 хвилин. У першій партії Томлянович зробила три брейки, на що Світоліна відповіла двома. Після цього спортсменки виграли по п'ять геймів поспіль кожна. У вирішальному сеті Світоліна виграла вісім геймів, але австралійці вдалося зрівняти рахунок. Останні два гейми були за Світоліною.

На корті Томлянович і Світоліна зустрілися у четвертий раз. Попередні змагання завершувалися перемогою харківської спортсменки.

Здобувши перемогу над Томлянович, Світоліна вийшла до третього раунду Олімпіади. Зустрінеться українка з 19-ю ракеткою світу Марією Саккарі з Греції.

Як писав KHARKIV Today, перше коло змагань Світоліна подолала 25 липня. На корті зустрілася з німецькою спортсменкою Лаурою Зігемунд, яку обіграла з рахунком 6-3, 5-7, 6-4.

Нагадаємо, від України на Олімпіаду до Токіо вирушили 158 спортсменів у 25 видах спорту,зокрема 16 — з Харкова. На Олімпійських іграх-2020 українська збірна виступає у таких видах спорту: бадмінтон, бокс, вільна боротьба, важка атлетика, велоспорт, веслування, гімнастика, дзюдо, карате, кінний спорт, легка атлетика, плавання, плавання артистичне, стрільба з лука, стрибки у воду, на батуті, п'ятиборство, теніс, триатлон і фехтування.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.