Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

За гауляйтера Харківщини партизани пропонують винагороду

Фото: Telegram/"Жовта стрічка"
Гауляйтер окупованої частини Харківщини Віталій Ганчев їздив до Криму.

За затримання або інформацію про місцезнаходження посіпаки окупантів рух опору "Жовта стрічка" обіцяє розрахуватися у криптовалюті. 

У тимчасово окупованому Вовчанську активісти "Жовтої стрічки" розклеїли листівки з фотографією гауляйтера окупованої частини Харківщини Віталія Ганчева та написом "Впіймаємо колаборанта?". Відповідні фото опублікували у Telegram-каналі руху опору. 

"У тимчасово окупованому місті Вовчанськ, наші активісти розклеїли листівки, в яких нагадують, що Віталік Ганчев не втече від українського суду. Всі абсолютно готові до дій! В свою чергу рух "Жовта Стрічка" оголошує винагороду за затримання або інформацію про місцезнаходження Віталіка Ганчева — 2 BTC (50 000$)", — написали там.

Фото: Telegram/"Жовта стрічка"
Фото: Telegram/"Жовта стрічка"

Усю інформацію просять передавати у Telegram операторові "Жовтої стрічки" за посиланням та в чат-бот Генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент закликав жителів окупованих територій Харківщини не підходити до російських військових об'єктів

Нещодавно російські пропагандисти писали, що Віталій Ганчев взяв участь у щорічному фестивалі "Таврида.АРТ" у Криму.  

Віталій Ганчев сидить між чоловіком і жінкою. Фото: соцмережі
Віталій Ганчев сидить між чоловіком і жінкою. Фото: соцмережі

Нагадаємо, до 2014 року Віталій Ганчев працював у правоохоронних органах на території Харківської області, а потім перебрався до Луганська. У 2013 році він був заступником начальника Дергачівського райвідділу міліції у званні підполковника. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.