Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Володимир Зеленський призначив голову Харківської облдержадміністрації

Фото: Офис президента.
Новопризначений керівник розповів президенту, що знає про проблеми, які накопичилися у регіоні.

Олег Синєгубов розпочне виконання обов'язків.

У п’ятницю, 24 грудня, президент України Володимир Зеленський підписав Указ про призначення Олега Синєгубова. Відповідний документ опубліковано на офіційному сайті президента. Раніше з’явився документ про звільнення Синєгубова з посади голови Полтавської ОДА.

Президент високо оцінив роботу Олега Синєгубова в Полтавській області.

"Сподіваюся, Харківщину чекають не менш помітні зміни і як результат - значні досягнення і розвиток", - сказав Володимир Зеленський, вручаючи Олегу Синєгубову службове посвідчення.

Новопризначений керівник Харківської області зі свого боку зазначив, що розуміє, яка велика відповідальність чекає його на цій посаді, і запевнив, що докладе зусиль для якісних змін у регіоні.

"Я знайомий із ситуацією на Харківщині, знаю проблеми, які накопичилися. Є позитивний досвід роботи в Полтавській ОДА, тому імплементуватиму його, враховуючи особливості Харківської області", —  зазначив він.

Глава держави також відзначив здобутки Олега Синєгубова. Так, він зміг налагодити ефективну роботу в Полтавській облдержадміністрації та досягти чималих результатів у регіоні, зокрема закінчити та запустити об'єкти-довгобуди, успішно пройти усі хвилі пандемії коронавірусу та забезпечити один із найкращих показників вакцинації. Також повідомляється, що в регіоні було розпочато низку нових проєктів та прийнято стратегію розвитку краю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Скакун пообіцяв і надалі працювати на розвиток Харківської області

Довідка: Олег Синєгубов народився 1983 року в Харкові. У 2004 році закінчив Національний університет внутрішніх справ. Доктор юридичних наук. Стаж роботи понад 20 років. Зокрема, у 2000 – 2008 роках служив в органах внутрішніх справ, у 2008 – 2019 працював у Харківському університеті внутрішніх справ на різних посадах – від старшого викладача до декана факультету. Останні два роки Олег Синєгубов очолював Полтавську облдержадміністрацію.

Нагадаємо, 15 грудня Кабінет Міністрів погодив призначення 38-річного Синегубова головою ХОДА. Це сталося за чотири місяці після звільнення Айни Тимчук.

Раніше харківські бізнесмени та ректори ВНЗ зверталися до Володимира Зеленського з проханням призначити головою ХОДА тимчасово виконуючого обов'язки Олександра Скакуна. Лист про це відправляли до Офісу президента, його підписали понад двадцять представників великого бізнесу.

Коли стало відомо, що Кабмін погодив кандидатуру Синєгубова, Олександр Скакун написав у соцмережах, що готовий і надалі працювати на розвиток Харківської області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.