Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В Офісі президента розповіли, кого хочуть бачити мером Харкова

Вибори у Харкові відбудуться через 152 дні.

УВ Офісі президента хочуть, щоб мером Харкова став чоловік з проукраїнською позицією.

Харкову не потрібен навіть натяк у сторону федералізації. Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, який курирує регіональну політику.

"Харків, крім того, що це великий обласний центр, не варто забувати, що там є кордон з Російською Федерацією і в безпосередній близькості — зона конфлікту. Зацікавленість Офісу президента у тому, щоб мер, якого оберуть харків'яни, був проукраїнським, проповідував українську державну політику, щоб там навіть не було натяку в сторону федералізації. А також, звичайно, розвивав місто. Але у місті, судячи з нашим туди поїздок, робиться багато різних речей — і інфраструктурних, і не тільки. У нас там голова обладміністрації потужна, в області є розвиток", — розповів Кирило Тимошенко.

Ніяких прізвищ заступник голови Офісу президента не називав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові почалися переговори про єдиного кандидата у мери

Як писав KHARKIV Today, вибори у Харкові відбудуться 31 жовтня. Офіційно кандидати ще не висувалися, але очевидно, що у виборах братимуть участь секретар Харківської міськради Ігор Терехов і ексмер Михайло Добкін. Можлива участь Олександра Фельдмана, Юлії Світличної. У президентській партії "Слуга Народу" обіцяли також висунути свого кандидата.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.