Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Зеленського немає кандидатури на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації

Фото: Константин Чегринский / KHARKIV Today
Поки Олександр Скакун керуватиме Харківською облдержадміністрацією.

Айну Тимчук звільнили з посади голови Харківської обласної державної адміністрації більше місяця тому. На вакантну посаду тимчасовим виконувачем обов'язків призначили Олександра Скакуна.

Олександр Скакун залишатиметься на чолі Харківської облдержадміністрації, поки на його місце не знайдуть кандидата, або він сам не проявить себе. Про це 15 вересня розповів прессекретар Президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров, передає "Суспільне". 

"На місце голови Харківської ОДА зараз немає кандидатури. Тому чинний виконувач обов'язків залишатиметься на цій посаді, поки або не знайдуть відповідної кандидатури, або він сам себе не проявить з позитивного боку. Поки пан Скакун пропрацював недостатньо довго, щоб можна було оцінювати його роботу. Президент запевнив, що Харків — дуже важливий регіон, і він пильно стежить за всім, що там відбувається", — повідомив Никифоров.

Сам тимчасовий виконувач обов'язків голови облдержадміністрації Олександр Скакун каже, що сконцентрований на роботі.

"Це рішення Офісу президента, моє завдання — працювати, виконувати тимчасово обов'язки голови. Офісу президента свою кандидатуру я не пропонував, це некоректно було б з мого боку. Концентруюся тільки на роботі", — розповів Олександр Скакун.

Кабінет голови облдержадміністрації він не займав.

"У мене є невеликий кабінет на другому поверсі, у якому я працював з 2017 року. Іноді я запрошую на наради до кабінету першого заступника, там є великий стіл, у мене столу для великих нарад немає", — повідомив Олександр Скакун. 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ і поліції перевіряють інформацію про причетність Айни Тимчук до порушення закону за кількома статтями

Як писав KHARKIV Today, 11 серпня Кабінет Міністрів України погодив звільнення  голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук. Увечері того ж дня Президент України Володимир Зеленський підписав відповідний указ про звільнення. Іншим указом призначив виконувачем обов'язків голови ХОДА Олександра Скакуна.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.