Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У керівниці апарату Харківської облдержадміністрації хочуть забрати мандат депутата

Раніше Вікторія Белявцева очолювала фракцію Блоку Світличної "Разом!" у Харківській облраді.

Посаду керівника апарату в Харківській облдержадміністрації обіймає Вікторія Белявцева — депутат Харківської облради від Блоку Світличної "Разом!".

У перший же день можливого застосування імперативного мандату до депутатів Харківської облради Харківська обласна партійна конференція політичної партії "Блок Світличної "Разом!" ініціювала відкликання депутата Харківської облради Вікторії Белявцевої. Про це 12 грудня повідомили на сторінці "Блок Світличної Разом Харків" у Facebook.

"Політична партія Блок Світличної "Разом!" дуже відповідально ставиться до діяльності всіх, кому разом із виборцями довірили представляти нашу політичну силу у місцевих радах.
Кожен із тих, хто представляє нашу команду, від самого початку отримав чітке зобов'язання: бути чесними перед людьми, ефективно виконувати передвиборчу програму, не брати участь у кулуарних "договірняках", працювати з людьми і для людей", — пояснили там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири харківські народні депутати весь рік мовчали у Верховній Раді

У Блоці Світличної "Разом!" вважають, що депутатський мандат — це не приз, бонус, статус чи "товар для торгів". Це чесна та відповідальна робота і додаткова можливість бути корисною для суспільства.

"Наша партія є об'єднанням професійних і принципових людей, які заслуговують на довіру. І довіра людей — найвища цінність. Тому порушення принципів роботи нашої політичної сили не допустиме і матиме негайну реакцію", — повідомили там.

На початку наступного року відбудеться наступний етап конференції партії, де також планують прийняті відповідальні рішення.

"Уже зараз у нас є зауваження і ми ретельно аналізуємо діяльність майже 20 депутатів місцевих рад різного рівня. Ми закликаємо інші політичні сили наслідувати наш приклад, не вдаватися до договорів із совістю, працювати відкрито та виявляти принциповість, яку всі обіцяли виборцям під час виборчої кампанії у місцеві ради", — розповіли у Блоці Світличної "Разом!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Зеленський визначиться із кандидатурою голови Харківської облдержадміністрації

Партія запрошує виборців повідомляти про факти неналежного виконання депутатських обов'язків чи невідповідність діяльності депутатів принципам роботи Блоку Світличної "Разом!" на електронну пошту bsr2020@ukr.net. Гарантують ретельний розгляд кожного звернення.

Нагадаємо, 2020 року Вікторія Белявцева стала депутаткою Харківської облради від Блоку Світличної "Разом!". До кінця вересня 2021 року Вікторія Белявцева очолювала фракцію цієї опозиційної партії в облраді, але склала повноваження саме тому, щоб у майбутньому стати керівницею апарату. 11 листопада Вікторію Белявцеву призначили на посаду керівника апарату Харківської облдержадміністрації переведенням з департаменту цифрової трансформації.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.