Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Терехов звільнив чиновника, який понад десять років очолював район у Харкові

Фото: Харьковский горсовет
Олег Товкун раніше був помічником народного депутата Дмитра Святаша і чотири рази обирався депутатом Харківської міськради.

Олег Товкун керував Московським районом з 2010 року.

Ігор Терехов через місяць після того як став мером Харкова, звільнив голову адміністрації Московського району Олега Товкуна. За словами мера, району потрібні серйозні зміни. Він це зрозумів ще під час передвиборчої кампанії.

"Я дуже багато спілкуюся з жителями і те, що від них почув як до виборів, так і після, не відповідає духу часу розвитку Харкова. Тому я вважаю, що тут необхідні кардинальні зміни і найголовніше — зміни у відношенні до людей. Я дуже хочу, щоб новий голова району зовсім інакше ставився до людей, щоб він чув їх та реагував на їхні звернення", — сказав  Терехов, передає "Редпост".

Олегу Товкуну 46 років. Працював у прокуратурі, після переїзду до Харкова — у структурах колишнього нардепа-втікача Дмитра Святаша, був його помічником. У 2010 році був призначений до адміністрації Московського району, чотири рази обирався депутатом Харківської міськради (двічі від Партії регіонів, потім — від "Відродження" та Блоку Кернесу —"Успішний Харків").

Нагадаємо, 11 листопада Ігор Терехов офіційно склав присягу мера Харкова. Тоді він пообіцяв, що прощатиметься з тими членами команди, які не встигають за його темпом: "звертаюся до своєї команди: дякую, що не підвели. Це наша з вами спільна перемога. Але хочу сказати: недоторканних немає. З тими, хто не справлятиметься із заданими мною темпами, нам не по дорозі. Харківська міськрада буде найвідкритішою, а її діяльність — найпрозорішою. Гроші містян мають і працюватимуть на користь харків'ян".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.