Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Що Рада нацбезпеки і оборони розгляне на засіданні у Харкові

Фото: Офис президента 
До Харкова, зокрема, приїде президент Володимир Зеленський.

Засідання РНБО відбуваються у закритому форматі.

11 лютого на виїзному засіданні Рада нацбезпеки і оборони розгляне невідкладне питання ризиків для морського судноплавства України через блокаду Росією частини акваторії Чорного та Азовського морів та Керченської протоки. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі "Українскій правді"

"Одним із основних питань, яке буде розглядатися на виїзному засіданні РНБО Україну у Харкові 11 лютого, буде питання про ризики для морського судноплавства України у зв’язку з намірами Російської Федерації перекрити під приводом проведення військо-морських навчань районів Чорного та Азовського морів. Це питання президент України Володимир Зеленський визначив як невідкладне", — розповів Данілов.

Зазначимо, Росія заблокувала судноплавство на великих ділянках вздовж українського узбережжя Чорного та Азовського морів. Заборона має тривати з 23:00 13 лютого до 23:00 19 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустрічайте "Єбабуся". Як харківським пенсіонерам отримати тисячу Зеленського

Нагадаємо, о 15:30 11 лютого засідання РНБО розпочнеться у будівлі Харківської облдержадміністрації та традиційно пройде у закритому форматі. Після цього обіцяють брифінг Олексія Данілова для журналістів.

Як писав KHARKIV Today, 11 лютого до Харкова приїде президент Володимир Зеленський, а також голова Нацполіції Ігор Клименко, голова СБУ Іван Баканов, міністри і народні депутати.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.