Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Шанувальник Зеленського очолив фракцію "Слуга Народу" у Харківській облраді

63-річний Ігор Захарченко працює у Харківській облдержадміністрації.

Замість Тетяни Єгорової-Луценко головою фракції "Слуга Народу" у Харківській облраді став Ігор Захарченко.

10 червня перед сесією Харківської облради фракція "Слуга Народу" зробила оголошення про кадрові зміни. Напередодні було прийнято рішення про те, що фракцію очолить Ігор Захарченко, до цього він був заступником голови фракції.

Заступниками Захарченка стали заступник голови Харківської облдержадміністрації Роман Семенуха і Тетяна Єгорова-Луценко (очолювала фракцію раніше, але була знята за незадовільну роботу).

63-річний Ігор Захарченко з 2021 року працює у Харківській облдержадміністрації заступником директора департаменту культури і туризму — начальником управління культури. До цього він працював у обласному управлінні культури і туризму провідним інспектором відділу соціально-культурного розвитку, мистецтв та навчальних закладів.

Восени 2020 року Ігоря Захарченка обрали депутатом Харківської облради від партії "Слуга Народу". Він заступник голови комісії з питань молодіжної політики, культури, спорту і туризму.

На вибори у минулому році тоді ще кандидат у депутати Харківської облради приходив у кепці з номером 95 і зеленій водолазці. У соцмережах Захарченка багато фото з концертів 95 кварталу різних часів і форматів.

Фото: Facebook / Игорь Захарченко
Фото: Facebook / Ігор Захарченко
Фото: Facebook / Игорь Захарченко
Фото: Facebook / Ігор Захарченко 

У соцмережах Ігор Захарченко викладав групове фото з підписом "Зустріч Ленінського РВВС". Також він вітав друзів з днем ​​міліції, у відповідь Ігорю Захарченку написали — "зі святом, товариш майор".

У декларації за 2020 рік новий голова фракції "Слуга Народу" вказав, що живе з дружиною і дочкою. У Ігоря Захарченка є будинок у селищі Коротич площею 54 квадратних метри і дві ділянки землі загальною площею трохи більше 22 соток у Новому Коротичі. Дружина володіє квартирою площею 120 квадратних метрів, будинком площею 73 квадратних метри, салоном краси площею 145 квадратних метрів, половиною офісу загальною площею 286 квадратних метрів у Харкові.

Згідно з документом, Ігор Захарченко їздить на Toyota Corola 2019 року випуску, купленій у 2020 році більше ніж за 515 тисяч гривень, а його дружина — на Nissan X-Trail 2018 року випуску.

У 2020 році новий голова фракції "Слуга Народу" отримав більше 472 тисяч гривень від відчуження рухомого майна, більше 120 тисяч гривень Ігор Захарченко заробив у обласному департаменті культури і туризму, 32 тисячі гривень склала пенсія. Доходи дружини і заощадження у фінансовому звіті не вказав.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.