Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Президент призначив нового голову укрупненого району Харківської області

Фото: УП
До укрупненого Чугуївського району увійшли Зміївський, Печенізький і Вовчанський райони.

Чугуївською районною державною адміністрацією керуватиме ексзаступник начальника Сумського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції Ігор Волков.

15 квітня президент Володимир Зеленський призначив нового голову Чугуївської РДА. Ним став Ігор Волков. Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Офісу президента.

11 березня Ігор Волков подавав декларацію як кандидат на цю посаду. Тоді він займав посаду заступника начальника Сумського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, до цього очолював управління цього департаменту в нашому регіоні.

Згідно з фінансовим звітом, у Ігоря Волкова є дві квартири в Харкові площею майже 47 квадратних метрів кожна. Він має право користуватися квартирою подружжя в Харкові площею 118 квадратних метрів і чужою квартирою в Сумах площею майже 109 квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сесію міськради в Харківській області замість депутатів прийшов Кузя

Новий голова Чугуївської РДА має право їздити на Toyota Camry 2007 року випуску, яка належить його родичці. Дружина Ігоря Волкова має право користуватися чужим Porsche Cayenne 2013 року випуску.

У 2020 році новий голова Чугуївської РДА заробив в Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції 280 тисяч 783 гривні. Готівкою Ігор Волков зберігає 129 тисяч доларів, більше 29 тисяч гривень лежать в банку.

Відзначимо, з 27 районів в Харківській області залишили сім

Як писав KHARKIV Today, президент призначив Володимира Ромаха головою Лозівської РДА,  Юрія Раїну — головою Харківської РДА, Валерій Любота, Степан Масельський і Віктор Войтенко очолили Куп'янську РДА, Ізюмську РДА та Красноградську РДА, відповідно. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.