Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Олександр Скакун став першим заступником Олега Синєгубова

Александр Скакун. Фото: KHARKIV Today
Призначення узгодили у Києві.

Олександр Скакун працює заступником голови Харківської облдержадміністрації 5 років. Після звільнення Айни Тимчук він тимчасово керував ХОДА.

Олександр Скакун став першим заступником Олега Синєгубова. За нашою інформацією, призначення узгодили у Києві, розпорядження підписав голова ХОДА.

Увечері 17 лютого новий перший заступник голови Харківської облдержадміністрації написав у своєму Facebook про те, що має нову посаду. Олександр Скакун повідомляв про позачергову сесію Харківської облради, на якій було ухвалено зміни до програми територіальної оборони області.

"У перші дні, перебуваючи на новій посаді, безперечно, продовжуючи тримати руку на пульсі життя області...", — повідомив він.

Раніше було відомо, що всі заступники Айни Тимчук, яку Володимир Зеленський звільнив у серпні 2021 року, написали заяви про звільнення у зв’язку з призначенням нового голови ХОДА. Звільнення узгодили лише Антону Деньгубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін погодив призначення нового заступника голові Харківської облдержадміністрації

Нагадаємо, 24 грудня 2021 року президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олега Синєгубова головою Харківської облдержадміністрації. До цього Харківською облдержадміністрацією керував тимчасово виконуючий обов'язки голови Олександр Скакун. Його призначили на цю посаду у серпні, після звільнення Айни Тимчук.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.