Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Офіцер запасу та чиновник склали мандати депутатів Харківської міської ради

Фото: соцмережі.
Юрій Косунов на початку повномасштабної війни очолив другу штурмову роту 228-го батальйону 127-ї бригади.

Юрій Корсунов та Олександр Мирошниченко достроково склали мандати депутатів міської ради.

Про це повідомили під час позачергової сесії 28 лютого. Обидва депутати написали заяви про складання мандатів.

Юрій Корсунов обрався до міськради у 2020 році від Блоку Порошенка "Європейська солідарність", був секретарем постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин. Він один із засновників ветеранського руху у Харкові, ветеран АТО, під час повномасштабної війни знову пішов на фронт. Спочатку захищав Харків у складі другої штурмової роиу 228-го батальйону 127-ї бригади тероборони, згодом став командиром мінометної батареї 122 батальйону 113 бригади, утримував позиції у Бахмуті. Зараз Корсунов - офіцер запасу, перезавантажує "Спілку ветеранів АТО".

Олександр Мирошниченко обирався до міської ради від "Блок Кернеса - Успішний Харків", був секретарем постійної комісії з питань екологічної політики. До сьогоднішнього дня він був в. о. директора департаменту інфраструктури міськради, але тепер департамент приєднують до іншого, департаменту будівництва та шляхового господарства. Мирошниченко стане заступником директора цього департаменту, Дмитра Липового.

У той же час суддя у відставці Василь Кухар став новим депутатом міськради від "Блоку Кернеса". Він зайшов на місце Семена Сироти, Який склав повноваження минулого року.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року Семен Сирота, Олена Тоболіна та Марія Скоробагач достроково склали повноваження депутатів Харківської міськради.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.