Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Мажоритарник з Харкова проігнорував майже всі голосування у парламенті у вересні

Показник голосувань у Олександра Фельдмана близький до нуля.

Всього у минулому місяці у Верховній Раді провели 315 голосувань.

27 депутатів пропустили 90% голосувань парламенту у вересні. Про це повідомили в Комітеті виборців України.

За їхніми даними, не проголосували жодного разу упродовж місяця 11 нардепів. Зокрема, Федір Христенко, Сергій Льовочкін, Ренат Кузьмін, Юрій Солод, Григорій Суркіс, Вадим Рабінович. Також не голосували Тарас Козак і Віктор Медведчук.

"Близько до нульових показники голосувань у народних депутатів Антона Яценка (взяв участь у 0,6% голосувань), Сергія Ларіна (0,6%), Олександра Фельдмана (0,6%), Ігоря Абрамовича (0,9%), Степана Івахіва (0,9%). Серед інших майже не голосували Юлія Льовочкіна (1,9%), Олександр Дубинський (3,4%), Андрій Деркач (4,4%), Юрій Бойко (5,4%) і Ігор Палиця (8,2%)", — розповіли у КВУ.

Там уточнили, тільки 7 депутатів з 422 взяли участь у 100% голосувань: Максим Перебийніс, Олександр Бакумов (мажоритарник з Харкова), Олена Криворучкіна, Микола Стефанчук, Владлен Неклюдов, Максим Павлюк, Олександр Литвинов (мажоритарник з Харківської області).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як харківські нардепи голосували за президентський законопроєкт про олігархів

Серед фракцій і груп Верховної Ради найактивніше голосували депутати "Слуги народу" і "Європейської Солідарності". У середньому депутати монобільшості взяли участь у 84% голосувань парламенту, депутати ЄС — 78%. Трохи нижчі показники у депутатів "Голосу" (75%) і групи "Довіра" (73%). Менш активно голосували народні депутати "Батьківщини" (69%) і групи "За майбутнє" (56%).

"Найнижчий результат у фракції "Опозиційна платформа — За життя". Депутати "ОПЗЖ" у середньому натискали кнопку для голосування тільки у  37% випадках. Всього у вересні відбулося 315 голосувань", — повідомили у КВУ.

Нагадаємо, у нардепа Олександра Фельдмана 29 помічників. Серед них — президент концерну і директор екопарку, які належать парламентарію.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.