Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський нардеп вирішив скласти мандат

Фото: "Батьківщина".
Віталій Данілов написав заяву.

Харківський нардеп від ВО "Батьківщина" Віталій Данілов більше не хоче бути народним депутатом.

Він написав заяву про складання повноважень. Про це повідомила народний депутат Ірина Геращенко.

"Нардеп Віталій Данілов від написав заяву про складання депутатських повноважень. Вже завтра регламентний комітет розгляне заяву, а парламент може оперативно достроково припинити повноваження пана Данілова. Завжди дивувалася, навіщо йти в парламент, як ти жодного разу не виступив з трибуни, жодного закону не представив, що там робив-  хто його знає. ВР нинішнього скликання бʼє рекорди по депутатам, які достроково складають мандат", - написала у Фейсбук Геращенко.

Є інформація, що днями Данілов вийшов із фракції "Батьківщини". Про причини виходу невідомо.

Віталій Данілов - народний депутат трьох скликань від політичної партії "Батьківщина". Уперше пройшов до Верховної Ради 2007 року. Очолює Харківську обласну організацію політсили. У парламенті IX скликання був членом Комітету з питань правоохоронної діяльності. Останнім часом Данілов здебільшого не голосував за рішення, які у ВР підтримувала "Батьківщина".

У декларації за 2019 рік, повідомляє "Чесно", Данілов задекларував 49,39 млн грн від підприємств, де він є партнером у сфері видобутку газу екснардепа, друга Арсена Авакова Ігоря Котвіцького.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.