Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ігор Терехов проситиме Володимира Зеленського про захист енергетики Харкова

Ілюстративне фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today 
Стабільна подача електроенергії - головна проблема напередодні зими.

На відновлення розбитої інфраструктури витрачається багато часу.  

Про найбільші загрози на найближчий час і осінь-зиму Харківський міський голова Ігор Терехов розповів у бліц-інтервʼю "Українській правді". Аби захистити місто від російського агресора, мер планує просити про захист у президента.

"Електроенергія — це найголовніше. А за нею система опалення, яка зав’язана на електрику. Так само, як і робота транспорту. Та насправді — все життя міста від цього залежить. Тому стабільна подача електроенергії зараз найголовніша проблема. І Росія якраз зараз цілеспрямовано б’є саме по енергетичні інфраструктурі. Про це я буду також говорити і з президентом, щоб нам допомогли захиститись. Бо ситуація може бути дуже небезпечною, треба не дати росіянам розбити нашу інфраструктуру. Її відновлення дуже тривале за часом, і під обстрілами буде ще складнішим", — пояснив мер Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли у звільненому Ізюмі з'явиться світло

Як писав KHARKIV Today, увечері 11 вересня після обстрілу окупантами ТЕЦ-5 та Зміївської ТЕС у Харкові зникло світло одночасно в усіх районах виникли проблеми з водопостачанням. Електроенергія у будинках більшості мешканців міста зʼявилася близько 12:00 12 вересня, однак за кілька годин її знову не було, світло увімкнули ввечері. Наступного дня знову були перебої.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.