Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Гауляйтер Харківської області вступив до партії Путіна

Фото: росЗМІ.
Віталій Ганчев (зліва) отримував партійний квиток "єдіноросів" у Москві.

Голова окупаційної адміністрації Харківської області Віталій Ганчев отримав партійний квиток "Единой России".

Для цього зрадник, що працює на окупантів, їздив до Москви наприкінці травня. Партійний квиток йому вручив керівник Центрального виконкому "ЕР" ,"смотрящий" від партії Путіна, який курував псевдореферендумом на Херсонщині Олександр Сідякін, повідомляється на пропагандистських ресурсах.

"Віталій Ганчев - людина, що розділяє принципи і цінності "Единой России". Разом із нашими волонтерами, молодогвардійцями підтримує громадян Росії на території, де зараз тривають важкі бої. Дякую за цю важливу роботу. Ми раді бачити вас у нашій команді", — сказав Сідякін.

Ганчев радів вступу до партії Путіна.

"Упевнений, наша земля буде звільнена, і ми всі станемо частиною великої та єдиної Росії. Для мене - велика честь бути в команді "Единой России", — заявив зрадник.

Після початку контрнаступу росіян на півночі Харківщини Ганчев заявив, що тепер возить гуманітарні конвої до "звільнених" Росією населених пунктів.

Нагадаємо, голова окупаційної адміністрації Харківської області Віталій Ганчев потрапив під британські санкції через депортацію українських дітей до Росії.

Як писав KHARKIV Today, у 2022 році окупанти призначили Віталія Ганчева головою "адміністрації" Козачої Лопані. Після деокупації більшої частини захопленої Харківщини гауляйтер забрався до Росії

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.