Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ексзаступник голови Харківської обладміністрації відповідатиме за дороги на Закарпатті

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Михайло Черняк переїхав на захід України на початку війни.

На Харківщині Михайло Черняк багато років курував сферу охорони здоровʼя.  

Колишній заступник голови Харківської облдержадміністрації з медицини Михайло Черняк став директором департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення Закарпатської облдержадміністрації. Відповідна інформація опублікована на сайті Закарпатської ОДА. 

Раніше Михайло Черняк публікував в Facebook своє фото і герб Закарпатської області та зазначав, що розпочинає новий етап. 

"Коли ти потрібен команді, то можно багато чого зробити.. Харків назавжди в серці і все що зможу буду і далі робити.., а зараз розпочинаю новий етап", — писав чиновник.

Фото: Facebook/Михайло Черняк
Михайло Черняк біля Закарпатської ОДА. Фото: Facebook

Нагадаємо, Черняк обіймав посаду заступника голови Харківської ОДА з 13 серпня 2015 року. Він працював в ОДА за керівництва Юлії Світличної та Ігоря Райніна. У червні 2020 року Михайло Черняк звільнився з посади заступника голови ХОДА. Потім був радником на той момент голови ХОДА Айни Тимчук. У лютому 2021 року повернувся на посаду заступника голови ХОДА. У грудні 2021 року головою ХОДА призначили Олега Синєгубова, з того часу Михайло Черняк недовго пропрацював його заступником.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.