Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Екссуддя буде балотуватися у мери Харкова

Фото: Facebook Владимир Плетнёв
Володимир Плетньов очолює фракцію "Партії Шарія" у Харківській міськраді.

Володимир Плетньов здійснював правосуддя у Харківському апеляційному суді.

16 вересня у "Партії Шарія" повідомили, що висувають свого кандидата в мери Харкова на майбутніх виборах. Ним став голова фракції у Харківській міськраді — Володимир Плетньов. Про це повідомила дружина Анатолія Шарія та голова партії Ольга Шарій у своєму Telegram.

"Ви знаєте, що коли ми йшли на місцеві вибори, ми відмовилися не тільки висуватися у 50-60% рад, де не були впевнені у своїх силах, а й претендувати на більшість крісел мерів міст. Причина — відповідальність і повага до людей. Через рік роботи ми знаємо, що працюємо багато, слухаємо людей, у нас ідеальні проведення зустрічей депутатів з людьми. Ви бачите, як депутати включаються і у великі питання і навіть у питання ремонтів переходів", — написала Ольга Шарій.

Голова "Партії Шарія" запевнила, що ретельно вивчали проблеми, з якими зіткнувся Харків.

"Вивчили роботу комунальних підприємств, мереж водо- і теплопостачання, високу корупційну складову міста. І прийняли рішення — балотуватися. Без спекуляцій на імені Кернеса, без змагань, хто до нього був ближче і частіше спілкувався. А лише пропонуючи підхід у вирішенні проблем у Харкові . Альтернатива у цієї нинішньої колотнечі є", — пояснила Ольга Шарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Кернеса купує частину пам'ятника архітектури у Харкові

Нагадаємо, у серпні Володимир Плетньов очолив фракцію "Партії Шарія" у Харківській міськраді після того як попереднього голову Сергія Сироту виключили з фракції. У жовтні 2020 року Володимир Плетньов став  депутатом Харківської міської ради від "Партії Шарія". Раніше працював суддею в Апеляційному суді Харківської області, однак восени 2018 року подав у відставку.

Як писав KHARKIV Today, відомо про наміри балотуватися у мери міста секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, ексмера Харкова Михайла Добкіна, колишнього депутата Харківської міськради Дмитра Мариніна. Також називає себе єдиним кандидатом від демократичних сил голова харківського "Нацкорпусу" Костянтин Немічев. З переговорного процесу щодо єдиного кандидата вийшла "Європейська Солідарність". Від партії Петра Порошенка балотуватиметься депутат Харківської облради Олександр Скорик. Про свої амбіції заявляли депутати міськради Аліна Мустафаєва ("Слуга Народу") і Анатолій Родзинський ("Опозиційна платформа — за життя"). Поки під питанням участь народних депутатів Олександра Фельдмана і Юлії Світличної. Партії "Слуга Народу" "Голос" і "Демократична сокира" не планують висувати своїх кандидатів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.