Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Єгорова-Луценко назвала "шабашем" рішення фракції про відставку

Фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Тетяна Єгорова-Луценко більше не очолює фракцію "Слуги Народу" у Харківській облраді.

За словами Тетяни Єгорової-Луценко, керівництво "Слуги Народу" рекомендувало залишити її головою фракції президентської партії у Харківській облраді. Водночас колеги по фракції вирішили по-іншому.

Ексголова фракції "Слуги Народу" у Харківській облраді Тетяна Єгорова-Луценко вважає, що рішення ще можна змінити. Офіційний коментар Тетяни Єгорової-Луценко KHARKIV Today надали в регіональному офісі партії "Слуги Народу".

"Не дивлячись на рекомендації керівництва партії "Слуга Народу" Олександра Корнієнка, Павла Сушка, Давида Арахамія і Олександра Завітневича, які були присутні на фракції у Zoom і наполягли на тому, щоб я залишилася на посаді голови фракції, десять депутатів проголосували проти, троє підтримали, один утримався і двоє були відсутні на засіданні, оскільки відмовилися брати участь у цьому шабаші. Зазначу, що це не кінцевий результат, адже таке рішення вимагає узгодження політичної ради Харківської обласної організації партії "Слуга Народу", — повідомила Тетяна Єгорова-Луценко.

Ексголова фракції "Слуги Народу" у Харківській облраді нагадала, що депутати, які прийняли таке рішення, балотувалися від партії "Слуга Народу" та зараз повинні дотримуватися статуту і загальноприйнятих правил партії, а також прислухатися до керівництва.

"Дане питання вже найближчим часом буде винесене на порядок денний політичної ради Харківської обласної організації "Слуга Народу" та засідання Національної ради громад політичної партії "Слуга Народу". Я залишаюся депутатом обласної ради, налаштована активно працювати в регіональній політиці, а можливо і у всеукраїнській" — заявила Тетяна Єгорова-Луценко.

Нагадаємо, 3 червня фракція "Слуги Народу" у Харківській облраді зняла з посади голови фракції Тетяну Єгорову-Луценко за провал роботи у Харківській облраді. Тимчасово виконувачем обов'язків голови фракції призначили Ігоря Захарченка, але до сесії Харківської облради 10 червня фракція сподівається затвердити керівника "без приставки".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.