Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Дружина харківського нардепа купила квартиру за 17 мільйонів гривень

Фото: соцмережі.
Віталій Данілов наприкінці 2023 року склав повноваження.

Екснардеп від партії "Батьківщина" Віталій Данілов задекларував покупку квартири за 17,1 млн грн у центрі Києва улітку 2023 року. Право власності на житло площею 156 квадратних метрів має його дружина Оксана Данілова. 

Сім'я Віталія Данілова перед тим, як він склав мандат депутата ВР, купила нерухомість у столиці. Про це пише "Слідство.Інфо" з посиланням на декларації Данілова.  

"У декларації Віталія Данілова задекларовано цінне майно: зокрема, екснардеп вказав 42 годинники (Rolex, Patek Philippe, Audemars Piquet, Hublot, Cartier, Harry Winston, Richard Mille тощо), що знаходяться у власності подружжя. Крім годинників, політик задекларував ювелірні вироби дружини, набір обладнання для спортзалу, диван за 325 тисяч гривень та твори мистецтва, серед яких картини і статуетки (наприклад, статуетка "Ріг достатку» та "Грецька богиня з рогом достатку").

Власних автівок у Данілова немає. У 2023 році він задекларував оренду двох автівок: Mercedes-Benz GLS 63 2018 року випуску (знаходиться у власності ТОВ "Газолінус", де Данілов є кінцевим бенефіціаром) та Mercedes-Benz G 63 AMG 2021 року (у власності ТОВ "Улф-Фінанс", де одним з кінцевих бенефіціарних власників є Сергій Тігіпко).

Наприкінці листопаду 2023 року Віталій Данілов написав заяву про вихід із фракції "Батьківщини" та про складання депутатських повноважень. Причини невідомі. У Грудні 2023 року ВР припинила повноваження Данілова.

Віталій Данілов - народний депутат трьох скликань від політичної партії "Батьківщина". Уперше пройшов до Верховної Ради 2007 року. Очолює Харківську обласну організацію політсили. У парламенті IX скликання був членом Комітету з питань правоохоронної діяльності. Останнім часом Данілов здебільшого не голосував за рішення, які у ВР підтримувала "Батьківщина".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.