Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Де знайти приймальні харківських народних депутатів

Фото: Facebook
Адреси і контакти приймальних можна переглянути на карті.

Більшість приймалень працюють лише у певні дні.

Онлайн-карту громадських приймальних народних депутатів-мажоритарників і політичних партій, представлених у парламенті, підготувала громадянська мережа "ОПОРА". У Харківській області  вдалося зібрати менше половини необхідних відомостей.

За допомогою картки можна отримати інформацію про свій виборчий округ або населений пункт. Для збору даних громадянська мережа проаналізувала відкриті джерела та надсилала запити народним депутатам та політичним партіям.

Приймальні народних депутатів

У Харківській області ходять 14 виборчих округів (№168–181). Для отримання інформації про наявність приймальних та графік їх роботи кожному депутату "ОПОРА" надіслала відповідний запит. Проте відповіді надійшли лише від Марії Мезенцевої, Вікторії Кінзбурської, Юрія Здебського, Дмитра Люботи, Юлії Світличної та Олексія Красова. Інформацію про адресу, графік роботи та контакти надали тільки Марія Мезенцева, Вікторія Кінзбурська, Юрій Здебський та Дмитро Любота.

Так, приймальня Марії Мезенцевої знаходиться на вулиці Тобольській, 42 (офіс 110А) у Харкові, графік роботи понеділок — п'ятниця з 14:00 до 18:00.

Приймальня Вікторії Кінзбурської працює з 09:00 до 17:00 у будні за адресою: Стадіонний проїзд, 10 (обласний медколедж).

У Юрія Здебського приймальня розташована у Будинку культури "ХТЗ" (проспект Архітектора Альошина, 6/1, офіс 207), працює щовівторка та у четвер з 09:00 до 18:00, кожної другої суботи місяця з 14:00 до 18:00 і кожної четвертої суботи місяця з 09:00 до 13:00.

Приймальня Дмитра Люботи знаходиться у Куп'янську за адресою: вул. Садова 1, графік роботи: понеділок, середа, п'ятниця з 8:00 до 17:00, перерва з 12:00 до 13:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двом харківським нардепам загрожує стягнення необґрунтованих активів

Юлія Світлична відповіла, що інформація про роботу приймальних вказана на її сторінці на сайті Верховної Ради України, де розміщені адреси та графік прийому п'яти приймальних:

  • селище Кегичівка, вулиця Волошина, 50, години прийому: з 9:00 до 11:00 (перша середа місяця);
  • селище Зачепилівка, вулиця Центральна, 56, кабінет 6, години прийому: з 9:00 до 11:00 (друга середа місяця);
  • селище Сахновщина, вулиця Шмідта 10, години прийому: з 9:00 до 11:00 (третя середа місяця);
  • місто Лозова, вулиця Ярослава Мудрого 1, години прийому: з 12:00 до 14:00 (перша та третя середа місяця);
  • місто Красноград, вулиця Соборна 58А, години прийому з 12:00 до 14:00 (перша та третя середа місяця).

У "ОПОРІ" зазначили, що на сайті не вказано жодних контактів, за якими можна звернутися до приймалень, що створює логістичні складнощі для виборців.

Олексій Красов вказав, що у нього є дві приймальні: селище Золочів, площа Слобожанська, 3 та місто Валки, вулиця Харківська, 16, але жодної інформації про контакти чи графік роботи не надав.

"Інші депутати на запити не відповіли. Інформацію про приймальні Олександра Куницького, Андрія Одарченка, Олександра Бакумова та Олександра Фельдмана вдалося знайти на сайті Верховної Ради України, Facebook-сторінках та особистому сайті Олександра Фельдмана. Відомостей про інших депутатів немає", — розповіли в  "ОПОРІ".

Приймальня Олександра Куницького розташована за адресою: вулиця Рудика, 6, Андрія Одарченка — вулиця Заміська, 51, Олександра Бакумова — вулиця Плеханівська, 65 ("Металіст"), Олександра Фельдмана — вулиця Полтавський шлях, 57.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє харківських депутатів пішли до Разумкова

Приймальні політичних партій

Окрім народних депутатів, "ОПОРА" звернулася із запитами також до парламентських політичних партій, але інформація надійшла лише від трьох із них: "За майбутнє", "Європейська Солідарність" та "Батьківщина".

Партія "Європейська Солідарність" у відповіді на запит зазначила, що регіональна приймальня розташована за адресою: Харків, вулиця Мироносицька, 57Б і працює з понеділка до п'ятниці з 09:00 до 18:00.

Найбільша кількість партійних приймалень має партія "Батьківщина". Відповідно до відповіді на запит, у Харківській області функціонує 14 приймальних, з них шість (обласна, міська, холодногірська, новобаварська, немишлянська та московська районні у місті Харкові) розташовані за адресою: вул. Сумська, 57, графік роботи: понеділок — п'ятниця, з 10:00 до 17:00, перерва з 13:00 до 14:00.

Детальна інформація з усіма адресами та контактами приймалень розміщена на карті приймалень "ОПОРИ"

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.