Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

ZpSanek призначений відповідальним за відео-контент для каналу "Sluga-tv"

Александр Куницкий. Фото: Instagram / zp.sanek1
Народний депутат Олександр Куницький буде знімати відео із парламентської зали для інтернет-каналу "Sluga-tv".

Олександр Куницький, який пройшов до парламенту по мажоритарному округу в Харкові, буде знімати ексклюзивні відео із Верховної Ради.

Команда Зеленського починає підготовку до місцевих виборів, які відбудуться в кінці жовтня 2020 року. У партії "Слуга народу" до цього часу немає регіональних осередків. Але в "СН" вже вирішили створювати своє інтернет-ЗМІ. Щоб познайомити виборців зі "слугами народу", нардеп-блогер Олександр Куницький, який знімає відео на дорожньо-поліцейську тематику, буде робити ексклюзивні відео з Верховної Ради. Контент будуть публікувати на інтернет-каналі Sluga-tv, повідомляє "УП".

"Це буде live-контент із парламентської зали, змонтовані сюжети про депутатів, "пояснювалки" законів. Тобто це не буде якась статична картинка зі студії, як телеканал Рада. Ми хочемо вийти за межі сесійної зали і говорити з людьми людською мовою" , — розповів один із творців нового каналу.

За даними видання, планується, що ексклюзивним контентом з Верховної Ради буде займатися депутат-блогер Олександр Куницький.

Коли блогер став нардепом, він не перестав спілкуватися с подписчиками і запитував у них, чи варто голосувати за міністра Авакова, а також знімав відео із Верховної Ради.

Як писав KHARKIV Today, 21 липня Куницький обійшов Грановського на позачергових парламентських виборах у Харкові. Відстоювати право балотуватися в нардепи блогеру довелося в суді, решение в его пользу вынес Кассационный суд. За тиждень до цього Шостий апеляційний адміністративний суд Києва отменил решение Центральної виборчої комісії про зняття з виборів кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" Олександра Куницького.

Раніше під час передвиборчої кампанії в Харькове Куницкий заявлял, что его двойное гражданство — абсолютно законно. Тоді ще кандидата в нардепи презентував на сцені Радмір-Експохолу журналіст Олександр Дубінський. Він відкрито підтримував Куницького, хоча визнавав, що знайомий з ним недавно. Під час зустрічі з виборцями Дубинський відповідав на питання, на які блогеру було важко відповісти.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.