Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Зникла 6-річна дівчинка в Харківській області померла ще вночі

Смерть Мілени Шевельової, яка пропала в Харківській області, настала о 02:00 27 квітня, пошкоджень на її тілі не знайшли.

Смерть Мілени Шевельової, яка пропала в Харківській області, настала о 02:00 27 квітня, пошкоджень на її тілі не знайшли.

6-річну дівчинку знайшли мертвою співробітники Міністерства внутрішніх справ на другий день пошуків. Про це повідомив голова ГУ Нацполіціі в Харківській області Валерій Сокуренко.

"На превеликий жаль, ми тільки о 17:00 27 квітня знайшли дівчинку. Знайшли мертвою співробітники Міністерства внутрішніх справ, це був представник підрозділу надзвичайних ситуацій ... З ранку були хороші звістки, що водолази не знайшли дівчинку в воді. Дівчинка, швидше за все , пішла не в напрямку дороги, де бабуся жила, а пішла в сторону Гоптівки, швидше за все, вогні її направили. Рухалася по краю поля, там трава висока, вибилася з сил, коли її знайшли — лежала на животі, шапочка спала. Ніяких пошкоджень немає. Смерть настала приблизно о другій ночі", — розповів Сокуренко.

Голова ГУ Нацполіціі в Харківській області додав, що Мілена Шевельова могла б зайти в покинутий будинок і врятуватися, але розгубилася.

"Собаки не могли взяти нормально слід, багато людей і погодні умови несприятливі — дощ, вітер", — уточнив Сокуренко.

Нагадаємо, увечері 26 квітня 6-річна Мілена Шевельова пішла гуляти з 6-річним двоюрідним братом по селу Соснівка Золочівського району, куди приїхала в гості до бабусі. Однак додому дівчинка так і не повернулася. Двоюрідний брат їхав на велосипеді, а Мілена бігла за ним. Приїхав хлопчик без сестри. Батьки думали, що вона заблукала в лісі. Дівчинку шукали 500 осіб — волонтери, поліцейські, нацгвардейці, вони прочісували село Соснівку і сусідні, шукали в лісі, але ніяких слідів Мілени не було. Також зниклу дитину шукали авіація і водолази. Дитину знайшли мертвою ввечері 27 квітня, попередня причина смерті — переохолодження. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.