Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Жуков поза законом: міськрада знову програла у суді

Фото: KHARKIV Today
Суд вирішив, що проспекту Григоренка повернули ім'я маршала Жукова незаконно.

Суд дав час на апеляційне оскарження, після чого рішення вступить в силу.

18 червня в Харківському окружному адміністративному суді відбулося засідання за позовом харківської обласної організації "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" до Харківської міської ради про скасування рішення про перейменування проспекту Григоренка в маршала Жукова. Про це KHARKIV Today повідомили в приймальні судді Андрія Сліденка.

"Позов задовольнити. Визнати протиправним та незаконним рішення Харківської міської ради від 26.02.2020 року №2075 / 20. Роз'яснити, що законне рішення вступає в законну силу за правилами статті 255 Кодексу адміністративного судочинства України, тобто після завершення терміну подачі скарг всіма учасниками або за наслідками апеляційного перегляду, підлягає оскарженню шляхом подачі скарги до Другого апеляційного адміністративного суду", — зачитав рішення суддя Андрій Сліденко.

Як писав KHARKIV Today, 26 лютого більшість депутатів Харківської міськради на сесії повернули Жукова на карту Харкова. З 85 депутатів 22 були відсутні, "за" проголосували  52 людини, "проти" були вісім, ще троє утрималися.

Нагадаємо, платити за рішення перейменувати проспект Григоренка в проспект Жукова харків'яни будуть зі своїх кишень. Для заміни табличок потрібно понад 100 тисяч гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.