Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Жителька Харківської області пограбувала сусідок по лікарняній палаті

Фото: Нацполиция в Харьковской области
Жінка вирішила "заробити" перебуваючи на лікуванні.

Пацієнтка сказала сусідкам по палаті, що коштовності та цінні речі вимагають зловмисники, погрожуючи смертельним газом.

Медсестра хірургічного відділення Шевченківської центральної районної лікарні звернулася до поліції, оскільки пацієнтка відділення відкрито забрала сережки і два мобільних телефони сусідок по палаті. Поліцейські викрили в крадіжці 33-річну жительку Шевченківського району Харківської області. Про це 10 лютого повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

"У ході слідства поліцейські встановили, що зловмисниця перебувала на лікуванні в одній палаті разом з двома літніми жінками. В той день вона розповіла пенсіонеркам про те, що до будівлі, нібито, підійшли зловмисники і вимагають віддати коштовності та цінні речі. За її словами, вони погрожували застосуванням смертельного газу в разі невиконання умов. Після цього зловмисниця заволоділа мобільним телефоном однією з жінок і власноруч зняла з неї сережки. Йдучи з палати, щоб продати крадене, правопорушниця прихопила з тумбочки мобільний телефон іншої пацієнтки", — розповіли в поліції.

Фото: Нацполиция в Харьковской области
Фото: Нацполіція в Харківській області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жительки Харківської області украли рублі біля банку

Поліцейські знайшли жінку на вулиці, коли вона продавала викрадені речі. Відомості за даним фактом вони внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.