Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Жителів Харківської області просять повідомляти про відмову перевозити пільговиків

Фото: Александр Голобов
Громадський транспорт повернувся до звичного режиму, пільговики мають право їздити безкоштовно.

В Малій Данилівці перевізники відмовляються брати пільговиків. У селищній раді нагадують: транспорт діє в звичному режимі вже як два тижні і перевізники зобов'язані перевозити всіх пасажирів, в тому числі пільгових категорій.

Жителів Харківської області просять повідомляти про випадки утисків пасажирів пільгової категорії в Національну поліцію, Державну службу України з безпеки на транспорті, обласну чи районні адміністрації. Про це повідомив голова Малоданилівської сільської ради Олександр Голобов.

"У зв'язку з ослабленням карантинних заходів вже другий тиждень відновлено курсування автобусних маршрутів в повному докарантинному обсязі. Але, як відомо, деякі перевізники самовільно перестали брати пасажирів пільгових категорій в салон транспорту, прикриваючись документом, який поширювався тільки на територію міста Дергачі", — написав Голобов на своїй сторінці в Facebook.

При цьому він попросив пенсіонерів по можливості утриматися від поїздок в години пік.

"Сьогодні в районній адміністрації відбулася зустріч з усіма перевізниками, які возять наших жителів, де дійшли компромісу. Всі пасажири, які мають пільгу, будуть перевозитися безкоштовно. Але в зв'язку з обмеженням по кількості пасажирів, які повинні знаходитися  в автобусі, величезне прохання до жителів пенсійного віку — утриматися від поїздок в години пік без особливої ​​потреби", — підсумував селищний голова.

Як писав KHARKIV Today, 25 травня після двомісячного простою в місті запрацював метрополітен, а в передмістя поїхали перші автобуси.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.