Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Житель Харківської області проведе за ґратами три роки за крадіжку проводів

Чоловік здав 130 метрів алюмінієвого дроту на металобрухт.

За електропроводи зловмисник отримав менше 100 гривень.

Золочівський районний суд засудив 31-річного неодноразово судимого чоловіка за крадіжку алюмінієвого проводу. Він проведе за ґратами три роки і відшкодує збитки. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго".

Безробітний по драбині піднімався на залізобетонні опори лінії електропередачі і зняв близько 130 метрів алюмінієвого дроту. Він відніс "улов" до пункту прийому металобрухту і отримав за нього кілька десятків гривень.

В "Харківобленерго" нагадують, що подібні крадіжки ставлять під загрозу безперебійну подачу електроенергії, і просять споживачів бути пильними.

Якщо поблизу енергетичних об'єктів будуть підозрілі люди, то потрібно зателефонувати до кол-центру компанії за тел.: 067-2340-413, 050-0540-413, 063-0540-413. В "Харківобленерго" гарантують конфіденційність.

Нагадаємо, 3 серпня в Харківській ОДА  затримали директора департаменту капбудівництва Андрія Винниченка. У НАБУ повідомили, що чиновник отримав хабар — 1,32 мільйона гривень за сприяння підприємцю в підключенні до мереж "Харківобленерго". До того як стати чиновником, Винниченко більше десяти років пропрацював в АТ "Харківобленерго". Через три дні його взяли під варту і призначили заставу, яка дорівнює практично половині суми хабара — 630 600 гривень. Незабаром він виплатив заставу і вийшов із СІЗО.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.