Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Жінка, яку підозрюють у вбивстві дочки, хоче вийти з Харківського СІЗО на час слідства

Зараз мати 13-річної Христини знаходиться в СІЗО. Ще під час обрання запобіжного заходу адвокат наполягала на домашньому арешті.

Зараз мати 13-річної Христини знаходиться в СІЗО. Ще під час обрання запобіжного заходу адвокат наполягала на домашньому арешті.

Апеляційне оскарження запобіжного заходу підозрюваної у вбивстві дівчинки, призначене на 28 травня. Переглянути утримання в СІЗО для жінки просить адвокат. Про це повідомили в пресслужбі Харківського апеляційного суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Подвірках попрощалися з дівчинкою, у вбивстві якої підозрюють матір

30 квітня жінці, яку підозрюють у жорстокому вбивстві дочки, обрали запобіжний захід: два місяці вона буде перебувати під вартою.

У залі суду її адвокат наполягала на домашньому арешті, оскількі підозрювана не визнавала провини і немає доказів, що злочин скоїла вона.

Нагадаємо, рано вранці 30 квітня перехожі повідомили поліцейським, що Полтавським шляхом йде оголена жінка. Поліцейські затримали її, в руках у жінки був пакет, де лежала голова. Пізніше в поліцію подзвонив брат жінки, він виявив у будинку в Подвірках тіло племінниці без голови. Потім поліцейські повідомили, що у них є всі підстави вважати, що 38-річна Тетяна вбила свою доньку, хоча сусіди сім'ї не вірять в це.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.