Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Подвірках попрощалися з дівчинкою, у вбивстві якої підозрюють матір

убийство Подворки1
13-річну Христину поховали на місцевому кладовищі.

13-річну Христину поховали на місцевому кладовищі.

Попрощатися з дівчинкою прийшли родичі та сусіди, однокласники Христини хотіли прийти, але їх не пустили на похорон.

"Як для цієї ситуації з коронавірусом — звичайно багато, було більше 20 чоловік. Її поховали на іншому кладовищі, там де родичі — старе кладовище, що прямо в селі знаходиться, там місця немає, вже не ховають. А це кладовище в сторону Сіряків якщо їхати, перед лісом. Батько був, він з ними не жив, дядько її був і далекі родичі, в основному — сусіди", — розповіли місцеві жителі.

Мати, підозрювана у вбивстві підлітка, залишається в СІЗО. Їй досі не призначили психіатричну експертизу. До того ж, робити її будуть точно не в Харкові, а швидше за все, в Дніпрі.

Рано вранці 30 квітня перехожі повідомили поліцейським, що Полтавським шляхом йде оголена жінка. Поліцейські затримали її, в руках у жінки був пакет, де лежала голова. Пізніше в поліцію подзвонив брат жінки, він виявив у будинку в Подвірках тіло своєї племінниці без голови. Потім поліцейські повідомили, що у них є всі підстави вважати, що 38-річна Тетяна вбила свою доньку, хоча сусіди сем'ї не вірять у це.

Жінці обрали запобіжний захід — два місяці вона буде перебувати під вартою. Мати дівчинки привезли до Ленінського районного суду в простирадлі, вона кричала на суддю і заперечувала, що її звуть Тетяною, а дочку — Христиною.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.