Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Зеленського просять звільнити Чернова

Житель Харківської області звернувся до Володимира Зеленського з вимогою звільнити голову Харківської облради.

На думку автора петиції, Сергій Чернов за роки роботи в облраді пристосовувався до правлячої влади, щоб утриматися на своєму місці, і не звертав уваги на проблеми людей.

Президента України Володимира Зеленського просять звільнити голову Харківської обласної ради Сергія Чернова за "зраду національних інтересів". Відповідне звернення опубліковане на сайті президента від імені Олександра Дроботова.

Житель Харківської області вважає кар'єру Чернова пристосовницькою. "Вимагаємо звільнити Сергія Чернова, оскільки ця людина - зрадник національних інтересів України. За свою кар'єру пан Чернов змінював кілька політичних партій, щоб залишитися при владі", - поскаржився заявник.

На його думку, Чернов як голова Харківської облради не налагоджує життя в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергей Чернов рассказал о кандидатах на место Коваленко

"Пан Чернов систематично порушує закон і заважає нормальній діяльності Харківської обласної ради. Він постійно ігнорує проблеми населення Харківської області. Пане президенте, зверніть увагу і наведіть порядок", - попросив автор звернення.

Відзначимо, електронна петиція, адресована Президенту України, буде розглянута, якщо набере 25 тисяч підписів за три місяці з дня публікації. З 4 лютого звернення Олександра Дроботова підписали 28 осіб.

Варто відзначити, що згідно з регламентом, голову облради депутати обирають шляхом таємного голосування, а відсторонити його можуть більшістю голосів, або за заявою самого голови.

Нагадаємо, Сергія Чернова обрали головою Харківської обласної ради в жовтні 2008 року, з тих пір його неодноразово переобирали.

Як писав KHARKIV Today, Сергій Чернов розповів, хто ініціював відставку його заступника в Харківській облраді.

 

 

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.