Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Зеленський заявив про наступні етапи пом'якшення карантину

Фото: KHARKIV Today
Подальше пом'якшення карантину буде залежати від зменшення кількості підтверджених діагнозів.

За даними Офісу президента, кількість хворих на пневмонію зменшується, тому в ОП заговорили про плани щодо пом'якшення карантину.

Коронавірусна ситуація дозволяє розглядати етапи карантинних пом'якшень в Україні. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на селекторній нараді 12 травня.

"Нинішні показники дозволяють розглядати майбутні етапи пом'якшення карантину і рухатися вперед з плануванням. Однак потрібно дивитися на ситуацію: згідно з нею показники можуть змінюватися. Ми не можемо допустити великих спалахів коронавірусу",  — зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові послаблено карантин: що і як працює з 11 травня

Також в Офісі президента повідомили, що в Україні продовжують діяти деякі пом'якшення, зокрема, відновили роботу вже 569 продуктових ринків.

Як писав KHARKIV Today, 11 березня на засіданні Кабінету міністрів України прийняли рішення про введення карантину по всій країні. Однак вже 25 березня було прийнято рішення про продовження карантину до 24 квітня. Через місяць, 22 квітня, міністри вирішили продовжити карантин до 11 травня. Вже 4 травня на позачерговому засіданні Кабміну заявили  про продовження карантину до 24 травня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.