Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Загибель Антона: в поліції говорять про травми, характерні для падіння з висоти

Фото: ГУ НП
Поліція, як і раніше, просить допомоги у водіїв, які 8 лютого проїжджали Олексіївським мостом.

У поліції розглядають три версії загибелі підлітка, призначено більше 10 експертиз.

Говорити про причини смерті 15-річного Антона Логвінова в поліції поки не можуть: всі експертизи тривають. Серед можливих — самогубство, конфліктні ситуації, які могли виникнути, і вбивство.

"Призначено вже більше 10 експертиз. Поки висновку експертизи немає, спілкуючись з експертами, можу сказати, що пошкодження характерні для падіння з висоти. Оперативна інформація — травми, характерні для падіння з висоти", — повідомив заступник голови ГУ НП в Харківській області Сергій Чиж.

Версія вбивства також розглядається. Слідчі намагаються дізнатися, чи був хтось на Олексіївському мосту того вечора з Антоном, чи він знаходився там сам. Для цього в поліції просять допомоги у водіїв, на відеореєстраторах яких може бути відображений цей час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я говорив поліції, щоб там пошукали". Як загинув харківський підліток Антон Логвінов?

"Звертаюся до водіїв, у кого є інформація, зверніться до поліції. Сьогодні, незважаючи на те що ми розслідуємо вбивство, експерти дали нам оперативну інформацію після розтину, що всі тілесні ушкодження характерні при падінні з висоти, інших поки не встановлено. Я ставлюся до події як умисного вбивства. Поки не доведемо, буду так вважати. Сподіваюся, що як тільки отримаємо відео, це щось прояснить", — сказав начальник Слідчого управління.

За словами Чижа, телефон Антона знайшли при ньому, особисті речі у хлопчика не вкрали. Водночас сторонніх предметів поряд не було. Поховати Антона Логвінова поки не можуть.

"Поки тіло в морзі на експертному дослідженні, думаю, ще 1-2 дні. Він жив з мамою, вітчимом і молодшою ​​сестрою, те, що я знаю, у всіх були хороші стосунки, конфліктних ситуацій не виникало", — говорить Сергій Чиж.

Експертизи триватимуть близько 30 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть школяра в Харкові: водіїв просять про допомогу

KHARKIV Today писав, що в Харкові після двох діб пошуків знайшли тіло зниклого 15-річного Антона Логвінова. Підлітка виявили під мостом на Олексіївському житловому масиві. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Дитина пішла з дому ввечері 8 лютого, через кілька годин його телефон перестав працювати. Наступного дня почалися пошуки підлітка, добровольці прочісували під'їзди, горища, озера і ліс. Антона Логвінова не знайшли, пошук продовжили 10 лютого.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.