Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

За вихідні патрульні затримали менше п'яних водіїв, ніж тижнем раніше

Якщо в минулі вихідні виявили 31 водія в стані сп'яніння, то в ці — 26.

Всього за два дні вихідних патрульні виїжджали на 1545 викликів.

За минулі вихідні харківські патрульні склали 26 адміністративних протоколів за керування автомобілем в стані сп'яніння. Про це повідомили в патрульній поліції Харківської області.

Крім того, у вихідні зафіксували 34 дорожньо-транспортні пригоди, чотири з них — з потерпілими. Патрульні затримали 38 правопорушників. Всього винесли 1084 постанови, 972 припадають на порушників правил дорожнього руху.

Як писав KHARKIV Today, п'яний екс-радник Кернеса Юрій Санін влаштував ДТП на автомобілі дружини. Аварія сталася 8 червня пізно ввечері на проспекті Перемоги. Поліцейські встановили, що 61-річний водій Mercedes C63 AMG вчасно не зупинився і зіткнувся з Chevrolet Nubira і Mercedes E220. В результаті постраждали 53-річний водій, 23-річний і 22-річний пасажири Chevrolet Nubira і 16-річна дівчина-пасажир Mercedes-Benz E220. Їх госпіталізували до лікарні і після огляду відпустили.

Після ДТП Санін погрожував свідкам події, а потім відмовився використовувати драгер на місці, щоб визначити рівень алкоголю в крові і їхати до нарколога в лікарню.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.