Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

З "Блоку Кернеса" обіцяють виганяти депутатів за погану роботу

Роботу тих, хто обирався від партії, збираються перевірити.

На місце обраних депутатів від "Блоку Кернеса Успішний Харків" можуть зайти ті, хто не пройшов до місцевих рад на виборах минулого року.

В іменному Блоці мера Кернеса вирішили дати другий шанс депутатам, які 25 жовтня 2020 року не набрали потрібної кількості голосів виборців. Через нову систему виборчого законодавства були кандидати в депутати від партії, які отримали велику підтримку, але через внутрішньопартійний рейтинг не стали депутатами. У "Блоці Кернеса" не виключають, що ці кандидати зможуть отримати мандат. Про це на прес-конференції в прес-центрі партії "Блок Кернеса — Успішний Харків" повідомив голова обласної партійної організації Віталій Панов.

"Ці [кандидати в — ред.] депутати, які не пройшли — сьогоднішнє законодавство передбачає через рік каденції можливість політичної сили відкликання будь-якого депутата. Ми будемо здійснювати внутрішній партійний контроль над виконанням депутатами своїх депутатських функцій. Якщо ми будемо бачити, що виборці не отримують належної уваги від будь-якого депутата, який закріплений на даній території, то, звичайно, ми будемо на це реагувати. Це нормальний процес і ці депутати, які не добрали у внутрішньому рейтингу, у них буде можливість зайти до депутатського корпусу і дійсно показати на ділі, що та ситуація по законодавству була несправедлива щодо них, і вони увіллють свіжий струмінь у нашу політсилу", — розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із "Успішного Харкова" не будуть прибирати ім'я Кернеса

Нагадаємо, до Топ популярності у виборців потрапили семеро депутатів від "Блоку Кернеса" — дружини і батьки екснардепів. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.