Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ярославський проти коронавірусу: президент DCH очолив антикризовий штаб у Харкові

Фото: sport-xl.org
Олександр Ярославський став на чолі антикризового штабу, в який також увійшли Геннадій Кернес і Олексій Кучер.

Бізнесмена Олександра Ярославського призначили головою харківського антикризового штабу після наради в Офісі президента.

16 березня президент Володимир Зеленський зустрівся із представниками великого бізнесу, щоб вони допомогли подолати поширення коронавірусу. За столом були помічені Ігор Коломойський, Рінат Ахметов, Олександр Ярославський та Андрій Ставніцер, Андрій Веревський, Леонід Клімов, Віталій Гайдук і Юрій Косюк.

За підсумками зустрічі в Харкові створили антикризовий штаб на чолі з власником корпорації DCH Олександром Ярославським. Крім нього, до штабу увійшли міський голова Геннадій Кернес і голова ХОДА Олексій Кучер.

Фото: Офис президента
Олександр Ярославський на зустрічі з главою держави. Фото: Офіс президента

Нагадаємо, друг Ярославського Джек Ма купить Україні мільйон експрес-тестів  для визначення коронавірусу. Засновник компанії "Alibaba Group" готовий витратити на це 80 мільйонів гривень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернес скликає позачергову сесію через коронавірус

Як писав KHARKIV Today, 11 березня на засіданні Кабінету міністрів України прийняли рішення про введення карантину по всій країні. Наступного дня на карантин пішли всі вузи Харкова, а з 13 березня оголосили карантин в школах і дитсадках. Пізніше роботодавцям порекомендували відправити співробітників на віддалену роботу.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.