Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Які місця в Харкові охороняє фірма, чиї співробітники побили чоловіка

Сад Шевченко, семья. Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today
Фірма "Антирейдер ГО "Ветеран" надає охоронні послуги в Саржиному Яру, сквері "Стрілка", на бульварі Юр'єва і саду Шевченка.

Співробітники цієї фірми 17 червня побили в саду Шевченка чоловіка, який хотів пройтися по парапету фонтану. 

Міська влада в Харкові найняла фірму "Антирейдер ГО "Ветеран" охороняти порядок в центральних скверах і парках міста. Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі.

"Люди, які працюють в" Антирейдер ГО "Ветеран", можуть вас побити, а потім робити вигляд, що взагалі нічого не сталося. Днями, ця охоронна фірма в саду Шевченка жорстоко побила відвідувача. Потерпілий, за попередньою інформацією, отримав перелом носа", — уточнили в ХАЦ.

За інформацією антикорупційників, перші гроші з бюджету Харкова фірма почала отримувати в листопаді 2019 року. За послуги по охороні Саржиного Яру, скверу "Стрілка" та саду Шевченка їм заплатили майже 2 мільйони гривень.

"Вартість надання послуги склала 58,7 гривень за 1 людино-годину. Щоб укласти договір з "Антирейдер ГО "Ветеран", комунальне підприємство "Харківзеленбуд" відхилило 7 дешевших пропозицій, зокремаі і охоронної компанії "Кратос". Найбільш вигідні пропозиції були майже за вдвічі меншими цінами", — порахували в ХАЦ.

У травні цього року "Харківзеленбуд" уклав з фірмою ще один договір на охорону Саржиного Яру, скверу "Стрілка", бульвару Юрьєва і саду Шевченка до кінця року. Сума договору — понад 9 мільйонів гривень.

Також планується, що "Антирейдер ГО "Ветеран" до кінця року буде охороняти такі кладовища за більш ніж 3,5 мільйона гривень:

  • міське кладовище №4 в селищі Високому;
  • міське кладовище №5 (проспект Гагаріна, 187);
  • міське кладовище №6 (вулиці Золочевська, 32 і Лісова, 47);
  • міське кладовище №7 (вулиця Доватора, 3);
  • міське кладовище № 8 (вулиці Добродецького, 48 і Курилівська, 82);
  • міське кладовище №15 (вулиця Дубініна);
  • міське кладовище №16 в селищі Кулиничі (вул. 7-ї Гвардійської Армії).

Відзначимо, фірма "Антирейдер" фігурує в кримінальному провадженні по сутичках на ринку "Барабашово".

Нагадаємо, ввечері, 17 червня, в саду Шевченка побили 34-річного чоловіка. Він хотів пройтися по парапету фонтану, це закінчилося для нього побиттям в будці охорони парку.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.