Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Як змінилися харківські ринки через карантин

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
На продуктових ринках Харкова продавці відгородилися від покупців пластиковою плівкою. А відвідувачі не дотримуються 1,5-метрової дистанції в чергах.

На продуктових ринках Харкова продавці відгородилися від покупців пластиковою плівкою. А відвідувачі не дотримуються 1,5-метрову дистанцію в чергах.

Якщо продуктові ринки працюють в звичному режимі, то на торгових місцях, де продають промислові та господарські товари, продавці залишили номери телефонів і приходять на робочі місця по дзвінку. Крім продуктів, можна купити на ринках запчастини та господарські товари, відкриті кіоски, де роблять ремонт.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я дозволило відкрити продуктові ринки, за умови, що продавці і відвідувачі будуть носити маски та рукавички. Покупці повинні тримати дистанцію — на 20 квадратних метрах торгової площі не повинно бути більше однієї людини. Відстань між покупцями в чергах — не менше 1,5 метра. На ринках вихідного дня обов'язкова відстань між місцями торгівлі не менше трьох метрів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.