Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Вулиці в центрі Харкова перекриють на час церемонії прощання із загиблими в авіакатастрофі Ан-26

Фото: KHARKIV Today
Рух транспорту заборонять на дві з половиною години.

Прощатися з військовослужбовцями, які загинули в авіакатастрофі біля Чугуєва (Харківська область) будуть завтра о 10:00.

З 9:30 до 12:00 6 жовтня заборонять рух транспорту по вулиці Сумській — від вулиці Дружин Мироносиць до проспекту Незалежності, вулиці Трінклера — від проспекту Незалежності до площі Свободи. Про це повідомили в Харківській обласній державній адміністрації.

Як писав KHARKIV Today, на церемонію прощання із загиблими в авіакатастрофі Ан-26 прилетить президент Володимир Зеленський. Сьогодні на площі Свободи проходила генеральна репетиція церемонії. Початок — о 10:00.

Ховати членів екіпажу і курсантів будуть в різних місцях — там, де вирішили їх рідні. За попередньою інформацією, тіла родичам доставлять додому літаками.

Нагадаємо, увечері, 25 вересня, військово-транспортний борт Ан-26Ш впав, а потім загорівся недалеко від Чугуєва. На борту перебували 27 осіб, вижити вдалося лише одному. На місці загинули 25 чоловік, ще один — Віталій Вільховий помер в лікарні. Для ідентифікації тіл призначали судово-медичні експертизи.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.