Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Власнику харківського клубу загрожує три роки в'язниці за роботу закладу в нічний час

Фото: Харьковская областная прокуратура
Під час обшуків в закладі перебувало близько 100 чоловік, серед яких були неповнолітні в стані алкогольного сп'яніння. Чимало з них були без масок.

Повідомлення про те, що заклад порушує правила карантину, надійшло до поліції 1 листопада.

Власник нічного клубу, який розташований на проспекті Тракторобудівників, отримав підозру в порушенні санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням (ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України), оскільки його заклад працював після 22:00. Про це в суботу, 5 грудня, повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Слідчі встановили, що під час роботи після 22:00 було навмисно порушено вимоги Кабміну про запобігання COVID-19. Правоохоронці виявили в приміщенні людей без масок, всього було близько 100 відвідувачів, у тому числі неповнолітніх, які були в стані алкогольного сп'яніння.

4 грудня в приміщенні закладу провели обшуки, вилучили документи, алкоголь, світлове та музичне обладнання, комп'ютери і так далі.

в
Фото: Харківська обласна прокуратура

 

Відносно шести осіб склали адмінпротоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення за перебування в громадському місці без засобів індивідуального захисту.

Санкція кримінальної статті передбачає покарання у вигляді штрафу в сумі від 1 000 до 3 000 неоподатковуваних мінімумів доходів або арешту на строк до півроку або обмеження свободи на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

У соцмережах пишуть, що мова йде про клуб "Малина".

KHARKIV Today раніше писав про те, що власник харківського ресторану, де вбили чоловіка, може сісти на три роки.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.