Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Від коронавірусу помер 301 пацієнт в Харківській області

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Таку статистику опублікував Харківський лабцентр.

За добу померли четверо жителів Харківської області з підтвердженим коронавірусом.

Станом на 19 вересня в регіоні зареєстрований 301 летальний результат. Про це повідомили в Харківському обласному лабораторному центрі.

Випадки COVID-19 зафіксовані у всіх районах Харківської області. За добу не виявлено жодного випадку в Краснокутському, Валківському, Коломацькому, Вовчанському, Великобурлуцькому, Печенізькому, Дворічанському, Куп'янському, Борівському, Первомайському, Кегичівському, Красноградському, Сахновщинському, Барвінківському і Близнюківському районах.

Найбільше нових випадків підтвердили в Харкові — 170.

Нагадаємо, на сьогодні в Харківській області виявлено 14 464 випадки коронавірусу. Регіон знаходиться на третьому місці в Україні за кількістю заражень за весь період пандемії.

Як писав KHARKIV Today, жоден район Харківської області не віднесено до "червоної" зони.

В "помаранчевій" зоні залишили Харків і Люботин. Сюди ж віднесли Великобурлуцький район. Первомайський та Харківський райони більше не знаходяться в цій зоні.

У "жовтій" зоні залишилися Чугуїв, Балаклійський, Барвінківський, Богодухівський, Дергачівський, Зміївський, Золочівський, Ізюмський, Коломацький, Краснокутський, Нововодолазький, Чугуївський, Первомайський, Шевченківський, Харківський райони і місто Лозова. Сюди додали Красноградський, Зачепилівський, Валківський, Вовчанський та Кегичівський райони, а також місто Ізюм.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.