Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Вбивство і підпал дівчини в Харкові: водіїв просять надати записи реєстраторів

Водіїв, які проїжджали в Новобаварському районі 29 лютого і 1 березня, просять дати записи з відеореєстраторів.

Поліцейські розшукують свідків вбивства дівчини.

Водіїв просять допомогти встановити обставини жорстокого вбивства жінки в Новобаварському районі і надати відео з реєстраторів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції.

Якщо у вас є відеореєстратор в автомобілі і ви проїжджали з 9:00 29 лютого до 10:00 1 березня по вулицях Станційний в`їзд, Станційна, Дачна, Червона алея, Михайлівська, проспекту Любові Малої, а також в районі Удянського гідропарку та пташиного ринку, повідомте за телефонами: 067 9191102 (Сергій Іванович Новик), 067 5777449 ​​(Вадим Володимирович Драбинка), 097 8980207 (Ярослав Ігорович Данильчик).

Нагадаємо, в воскресенье, 1 марта, в полицию позвонила женщина, которая сообщила, что в трубе коллектора у реки Уды на территории гидропарка лежит обгоревшее тело

 У соцмережах опублікували фото загиблої. Судячи з інформації з соцмереж, дівчині перерізали горло, а потім підпалили і кинули в колектор.

Як писав KHARKIV Today, в полиции установили приметы убитой девушки.

Поліцейські продовжують встановлювати особу загиблої дівчини, труп якої виявили в колекторній трубі. Прикмети: на вигляд 20-35 років, худорлявої статури, зріст приблизно 155-165 сантиметрів, волосся русяве, зачіска коротка, очі сіро-зелені, розмір взуття 36. На шиї загиблої був металевий хрестик з написом "Спаси і збережи". При огляді місця події неподалік від тіла виявили светр сірого кольору в плямах крові.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.