Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В Україні оголосять день жалоби за загиблими в харківському пансіонаті для літніх людей

Фото: KHARKIV Today
Таке рішення прийняв президент.

Володимир Зеленський зазначив, що за останній рік приїжджає до Харкова лише через трагічні події.

23 січня в Україні оголосять день жалоби за загиблими в пансіонаті для літніх людей "Золотий час" в Харкові. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський на місці трагедії.

"15 чоловік, на жаль, загинули. Багато питань до таких об'єктів. Тому ми приїхали. Зараз ви чули доповідь Національної поліції і ДСНС тут, на об'єкті. Але висновки потрібно робити після отримання всіх деталей. Ще раз мої співчуття усім рідним, близьким, харків'янам. На жаль, причини приїзду до Харкова за останній рік не дуже хороші. Але з'ясуємо цю ситуацію. Розуміємо, що це дуже серйозний виклик. Я підпишу указ — завтра буде день жалоби на державному рівні", — сказав Зеленський.

Як писав KHARKIV Today, 21 січня о 15:03 у приватному пансіонаті "Золотий час" сталася пожежа. Вогонь загасили через годину. У будівлі виявили 15 загиблих, п'ятеро осіб постраждали. 22 січня в Харкові оголосили днем жалоби.

Нагадаємо, у вересні президент Володимир Зеленський приїздив  до Харкова на прощання із загиблими в авіакатастрофі Ан-26.

Крім того, в день подання Зеленським своєї команди від "Слуги Народу" в Харкові на місцевих виборах сталася масштабна пожежа в Дворічанському районі Харківської області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.