Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В Україні хочуть заборонити старі вагони, щоб дати роботу Панютинському заводу

Фото: Укрзалізниця
Завод зроблять базовим по ремонту та будівництву вагонів.

В Україні хочуть заборонити старі вантажні вагони, щоб убезпечити співробітників залізниці і запустити виробництво нових.

Панютинський вагоноремонтний завод, який знаходиться в селищі Панютине (Лозівський район, Харківська область), не закриють. Його зроблять базовим для ремонту і будівництва вагонів. Про це повідомили в АТ "Укрзалізниця".

"Панютинський вагоноремонтний завод стане флагманом і базовим підприємством для ремонту і будівництва вантажних вагонів. Про його закриття не йдеться, — сказав виконуючий обов'язки голови правління "Укрзалізниці" Іван Юрик. — Підприємство буде отримувати замовлення не тільки від "Укрзалізниці", а й від приватних власників рухомого складу".

За словами Юрика, в Україні потрібно заборонити використовувати старі вантажні вагони, що збільшить потребу у виробництві нових.

"Зараз приватні компанії використовують вантажні вагони, які знаходяться в дуже поганому технічному стані. Ми повинні заборонити експлуатацію таких вагонів, адже це безпека руху. Відтак  ми зможемо збільшити попит на виготовлення нових вагонів і ремонти", — пояснив Юрик.

Як писав KHARKIV Today,  26 лютого колективу Панютинського вагоноремонтного заводу представили нового керівника - ним став В'ячеслав Коваленко

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.