Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В одному з районних судів Харкова коронавірус підтвердили у п'ятьох чоловік

У Ленінському районному суді встановлено особливий режим роботи.

З початку пандемії в Ленінському районному суді коронавірусом захворіли п'ятеро чоловік, двоє з них одужали.

Серед співробітників суду зафіксували новий випадок коронавірусу. Контактні здали тести на коронавірус, результат — негативний. Про це повідомили на сайті суду.

"За три місяці поточного року в Ленінському районному суді Харкова офіційно зафіксовано п'ять випадків захворювання COVID-19. Двоє людей одужали, троє в даний час знаходяться на лікарняному. Стан людей, які перебувають на лікарняному — стабільний, — розповіли в Ленінському районному суді.

До закінчення або пом'якшення карантину суд працює в особливому режимі: керівництво суду не проводить особисті прийоми, канцелярія суду і архіву видає копії судових рішень щосереди з 09:00 до 12:00. До суду не пускають людей з ознаками респіраторних захворювань, кашлем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківську область поділили на нові зони карантину

Учасники судового процесу повинні ознайомитися з матеріалами судового провадження в дистанційному режимі. Відскановані копії матеріалів судового провадження обіцяють відправляти на електронну адресу, вказану в заяві. Заяви про ознайомлення приймають на електронну адресу суду.

Харків'янам рекомендують надавати суду в електронному вигляді або відправляти поштою всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відгуки, пояснення, клопотання тощо). Електронна адреса суду: inbox@ln.hr.court.gov.ua, пошта: 61052, м. Харків, вул. Полтавський шлях, 20, також на першому поверсі будівлі суду є спеціальний ящик.

До Ленінського районного суду просять приходити в спеціальних засобах захисту (медичні маски, рукавички та інше), відвідувати судові засідання тільки учасникам, подати до суду заяву про розгляд проваджень в їх відсутності за наявними у справі матеріалами, не відвідувати суд, особливо за наявності захворювання (слабкість, кашель, задишка, утруднення дихання).

Як писав KHARKIV Today, на початку тижня у одного із співробітників Ленінського суду підтвердили коронавірус. В середині серпня захворіли двоє співробітників суду. Перший випадок коронавірусу там виявили на початку липня. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.