Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Зеленського не виключають зміну голови Харківської ОДА

Фото: Telegram / Алексей Кучер
Зміни в Харківській області вважають "складним кейсом".

У деяких регіонах є проблеми з пошуком нових голів ОДА.

Змінити планують кількох керівників областей. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, передає "Інтерфакс-Україна". 

"Повертаючись до голів ОДА,  —  так, ми їх міняємо, так, є висновки, десь вони були не дуже сильні. По кожному окремому випадку є свої критерії, чому людина не підходить президенту, і чому він змінює його на іншого. Ми намагаємося це робити швидко. У деяких регіонах у нас є проблеми з пошуком нового голови ОДА, але, в принципі, я сподіваюся, що найближчим часом ми дотягнемо цю історію, і поміняємо ряд голів обладміністрацій", — пояснив він.

Тимошенко проанонсував зміни в Харківській і Дніпропетровській областях.

"Це два складних кейси. Президент буде приймати рішення, я думаю, найближчим часом", — уточнив заступник керівника Офісу президента.

Нагадаємо, раніше продовження "губернаторопаду" анонсував керівник фракції "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія. Чиновників оцінюють за певною системою показників.

Як писав KHARKIV Today, голова Харківської ОДА Олексій Кучер займає цю посаду трохи більше року, він брав участь в мерських виборах, але не зміг перемогти. За результатами голосування за Харківського міського голову, Кучер зайняв третє місце.   

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.