Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Валках і Лозовій — нові випадки коронавірусу у жінок

Мешканки Лозової знаходяться на самоізоляції, пацієнтку із Валок госпіталізували до харківської інфекційної лікарні.

Мешканки Лозової знаходяться на самоізоляції, пацієнтку із Валок госпіталізували до харківської інфекційної лікарні.

У Лозовій підтвердили два нові випадки коронавірусу — у 69-річної і 34-річної жінок, які контактували з першими хворими коронавірусом в Лозовій — подружжям, яке повернулося із Росії. Зараз вони знаходяться на самоізоляції. У третьої контактної особи коронавірус не підтвердився, — повідомили у Лозівській міській раді.

"Хвороба у жінок протікає безсимптомно, клінічних проявів захворювання немає", — сказано в повідомленні міськради.

Подружжя, яке першим захворіло коронавірусом в Лозовій, зараз знаходиться в Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні. Їх стан — задовільний.

Станом на 16 квітня в Лозовій зафіксовано 8 підозр на коронавірус. Із них 4 підтверджені, і 4 спростовані. 64 людини перебувають на самоізоляції.

За інформацією Валківської міськради, 15 квітня пацієнтку з Валок з підтвердженим діагнозом коронавірус госпіталізували в Харківську обласну інфекційну клінічну лікарню. Крім того, 15 квітня госпіталізували в цю ж лікарню жительку села Високопілля з пневмонією. Ще одна пацієнтка з пневмонією лікується вдома.

У Валківській центральній районній лікарні сьогодні перебувають 5 пацієнтів з пневмонією, серед них одна дитина. Вони поступили в лікарню 3, 5, 8 і 11 квітня (двоє хворих), підозра на коронавірус не підтвердилася.

Як писав KHARKIV Today, станом на 16 квітня в Харківській області підтвердили 40 випадків коронавірусу, за добу - 15 нових випадків

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.